Invitation: Present your research at schools to inspire future scientists – University of Copenhagen

PhD > News > 2018 > Invitation: Present yo...

08 March 2018

Invitation: Present your research at schools to inspire future scientists

*text only available in Danish*

Foredragsforeningen “Videnskaben på Besøg” er i færd med at rekruttere nye foredragsholdere til dette års Naturvidenskabsfestival.

Naturvidenskabsfestivalen afholdes hvert år i uge 39 og har til formål at skabe nogle vedkommende oplevelser med science for børn og unge i hele landet.

Med foredragsforeningen ”Videnskaben på Besøg” søger vi studerende, forskerer og andre fagpersonale til at dele engagement og viden inden for science, og dermed inspirere børn og unge, måske endda til at vælge en fremtidig karrierevej inden for den naturvidenskabelige faggruppe.

Som oplægsholder giver dette en mulighed til at prøve kræfter med formidling af populærvidenskab til et bredere publikum.

Praktisk info:
Foredragene holdes på skoler og ungdomsuddannelser overalt i landet i dagtimerne fra mandag den 24. september – til fredag den 28. september 2018.

Foredragsholderen bestemmer selv:

• hvor i landet man vil holde foredrag
  • hvor mange foredrag man vil holde
  • opbygningen og emnet for foredraget (varighed 45 min)
  • målgruppen for modtagere inden for grundskole- eller gymnasieelever
  • foredragsforeningen er ikke lønnet, men evt. transportomkostninger vil blive refunderet

Interesserede ph.d.-studerende kan kontakte Lærke Nykjær Johansen fra Astra for mere information.

Naturvidenskabsfestivalen koordineres af Astra og er non-kommerciel.
Astra er det nationale center for læring i natur, teknik og sundhed i Danmark. Astra har fokus på at styrke undervisningen i de naturvidenskabelige fag til gavn for hele samfundet.